Jaunumi

2019.gada 18.septembrī Eiropas Savienības Aģentūra Latvijā, BEREC Birojs, organizē apmācības uzņēmumiem, lai informētu par Eiropas Savienības publisko iepirkumu procedūru.

 

Pieteikties dalībai apmācībās aicināts ikviens interesents un organizācijas, kas vēlas iepazīties ar Eiropas publisko iepirkumu procesu, tā sniegtajām iespējām un labumiem piedaloties Eiropas publiskajos iepirkumos.

 

Pasākuma laikā tiks apskatītas šādas tēmas:

•    Vispārējs Eiropas Savienības Publisko iepirkumu likumdošanas apskats

•    Eiropas Savienības Publiskie iepirkumi BEREC Birojā

•    Salīdzinājums starp Latvijas iepirkumu sistēmu un Eiropas Savienības iepirkumiem

•    Piedāvājumu iesniegšanas kārtība

 

Pasākums ir publisks un apmācības ir bezmaksas, taču dalībai tajā aicinām reģistrēties līdz 2019. gada 6. septembrim. Apmācību dienas kārtība un pieteikšanās pieejama tiešsaistē šeit.

 

Apmācības tiek organizētas sadarbībā ar Latvijas varas iestādēm – Ekonomikas ministriju, Satiksmes ministriju, Iepirkumu Uzraudzības biroju un ar Eiropas Komisijas atbalstu.

 

BEREC Birojs ir vienīgā Europas Savienības Aģentūra Latvijā un tā darbojas telekomunikāciju jomā. Aģentūras galvenie uzdevumi ir nodrošināt augstākā līmeņa profesionālu un administratīvu atbalstu Eiropas Elektronisko komunikāciju regulatoru iestādei.

 

Pasākums tiks raidīts tiešsaistē https://berec.europa.eu, un tā būs pieejama 10 minūtes pirms pasākuma BEREC galvenajā lapā.

 

Jautājumus aicinām uzdot sociālās saziņas vietnē Twitter, lietojot tēmturi #BERECtraining vai, rakstot uz e-pastu: press@berec.europa.eu. Apmācību video ieraksts būs pieejams arī BEREC YouTube kanālā pēc pasākuma.

 

Ekonomikas ministrijas

Sabiedrisko attiecību nodaļa

prese@em.gov.lv