Jaunumi

Šī gada 26. martā, notika Latvijas Būvniecības padomes priekšsēdētāja vēlēšanas. Balsošana tika organizēta elektroniski. Jaunas vēlēšanas rīkotas, jo līdzšinējā Padomes priekšsēdētāja Baiba Bļodniece amatu atstāja pirms pilnvaru termiņa beigām. Ar balsu vairākumu par jauno Būvniecības padomes priekšsēdētāju ievēlēts Gints Miķelsons

 

Saņemot balsojuma rezultātus, Gints Miķelsons pateicās Padomes locekļiem par izrādīto uzticēšanos: "Ceru, ka šajos ārkārtas apstākļos spēsim visi mobilizēties un piedāvāt Ekonomikas ministrijai un valdībai risinājumus, lai īstermiņā būvniecībā varētu turpināties iesāktie projekti un vidējā termiņā valsts ekonomika tiktu veicināta ar būvniecības nozares palīdzību". 

 

Piedāvātajā skatījumā uz Būvniecības nozares attīstību Gints Miķelsons norāda, ka jāorientējas uz ilgtspējīgu attīstību, par prioritāti izvirzot: stabilu nozares apgrozījumu, produktivitātes celšanu, augstu pakalpojumu kvalitāti, speciālistu kompetences paaugstināšanu un efektīvākus būvniecības procesusUz šiem mērķiem jāvirzās, vienlaicīgi ceļot Latvijas būvniecības nozares kopējo reputāciju.

 


Ekonomikas ministrijas
Sabiedrisko attiecību nodaļa
prese@em.gov.lv