Jaunumi

Lielākā daļa cilvēku darba ikdienu pavada birojos, tādēļ pārdomāts biroja iekārtojums, kvalitatīvs apgaismojums, sakārtota ventilācija u.c. aspekti būtiski ietekmē darbinieku veselību un darba kvalitāti. Pārdomāts darba telpas iekārtojums ir īpaši svarīgs šobrīd, kad esam saskārušies ar jauniem izaicinājumiem vīrusa Covid-19 epidēmijas laikā un darbiniekiem pamazām atsākot ikdienas darba gaitas birojos.

 

Tādēļ, 2020. gada 17. jūnijā plkst. 10.00 Valsts darba inspekcija un Ekonomikas ministrija aicina uz vebināru, kurā apmainīsimies ar idejām darba vides uzlabošanai birojos.

 

Pasākuma laikā pastāstīsim par Latvijas uzņēmumu īstenotajiem tehniski organizatoriskajiem pasākumiem, lai nodrošinātu distancēšanos darba vietās. Eksperti atgādinās par nosacījumiem apgaismojumam un akustikai darba vietā, pastāstīs par iekštelpu gaisa kvalitāti un ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmu ekspluatāciju, kā arī pastāstīs par mērījumu nozīmi darba vides uzlabošanai.

 

Pasākumā piedalīsies Valsts darba inspekcijas, Rīgas Stradiņa universitātes, Rīgas Tehniskās universitātes un nozaru NVO eksperti.

 

Pasākuma dienas kārtība un pieteikšanās šeit.

 

Dienu pirms pasākuma, kopā ar atgādinājumu par dalību pasākumā, Jums tiks nosūtīta saite uz MS Teams platformu.

 

Pasākums notiek informatīvās kampaņas "Dzīvo siltāk" ietvaros.

 

Ekonomikas ministrijas

Sabiedrisko attiecību nodaļa

67013193