Jaunumi

Piektdien, 11. septembrī ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs dosies reģionālajā vizītē uz Dobeli, lai ar novada uzņēmējiem un pilsētas vadību pārrunātu aktuālos uzņēmējdarbības jautājumus, kā arī diskutētu par Latvijas ekonomikas attīstības tendencēm novadā. Kopā ar ministru vizītē dosies Ekonomikas ministrijas parlamentārais sekretārs Jurģis Miezainis un AS “Attīstības finanšu institūcija Altum” valdes loceklis Jēkabs Krieviņš.

 

Vizītes ietvaros ministrs tiksies ar Dobeles novada domes priekšsēdētāju Andreju Spridzānu, lai iepazītos ar novada ekonomisko aktivitāti, kā arī pārrunātu plānotos attīstības projektus uzņēmējdarbības vides uzlabošanai reģionā.

 

Ekonomikas ministram notiks diskusija ar Dobeles novada uzņēmējiem, lai pārrunātu aktuālos jautājumus saistībā ar uzņēmējdarbību un darba spēka pieejamību, kā arī lai diskutētu par Latvijas ekonomikas attīstības tendencēm un valsts atbalstu ekonomiskās aktivitātes un starptautiskās konkurētspējas palielināšanai.

 

Uzņēmumu ilgtspējīgas attīstības plānus un uzņēmējdarbības vides jautājumus ministrs klātienē pārrunās apmeklējot  uzņēmumus “Dobeles dzirnavnieks”, “JELD-WEN Latvija” un “METPRO”.

 

Vizītes ietvaros Vitenbergs apmeklēs arī Dobeles Livonijas ordeņu pilsdrupas, lai kopā ar pašvaldības pārstāvjiem pārrunātu tūrisma nozares jautājumus.

 

Papildus informācija:

Vineta Vilistere – Lāce

Ekonomikas ministra padomniece

Sabiedrisko attiecību jautājumos

Mobilais tālrunis: 26399995

E-pasts: Vineta.Vilistere-Lace@em.gov.lv