Jaunumi

Starptautiskie biznesa pakalpojumu centri (SBPC) ieņem aizvien lielāku lomu Centrāleiropas un Baltijas reģiona ekonomikas izaugsmē. Ar SBPC palīdzību lieli, starptautiski uzņēmumi pilsētās ar konkurētspējīgu uzņēmējdarbības vidi un pieejamu darbaspēku izvieto plašu klāstu ar uzņēmējdarbības atbalsta funkcijām: datu apstrāde, uzskaitvedība, grāmatvedība, finanses, cilvēkresursu un klientu apkalpošana.

 

Tomēr Rīgā pastāv neizmantots potenciāls jaunu darbavietu radīšanai, tāpēc Ekonomikas Ministrija, Rīgas dome, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, Nacionālā nekustamo īpašumu attīstītāju alianse, Latvijas Komercbanku asociācija un Ārvalstu investoru padome ar Memoranda un tā rīcības plāna parakstīšanu apņemas veidot mērķtiecīgu sadarbību sektora attīstīšanā, izaugsmē un jaunu darba vietu radīšanā.

 

Memoranda un tā rīcības plāna parakstīšanas ceremonija notiks ceturtdien, 26. aprīlī plkst. 12.00 - 13.20 biznesa centrā Place Eleven, jumta terases konferenču zālē, 14. stāvā (Sporta iela 11, Rīga).

 

Pasākuma programma:

Par Memoranda un tā rīcības plāna saturu pasākuma atklāšanas uzrunās stāstīs: Ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens Rīgas mērs Nils Ušakovs Latvijas Investīciju attīstības aģentūras vadītājs Andris Ozols Nacionālās nekustamo īpašumu attīstītāju alianses valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Vanags Svinīgā Memoranda un tā rīcības plāna parakstīšana Arjena Sadera (Arjen Sader) prezentācija par jaunākajām tendencēm SBPC sektorā Eiropas un Baltijas valstīs (SBPC Biznesa konsultāciju līderis vienā no pasaules lielākajām juristu kompānijām “Dentons”) Sarunas pie šampanieša un uzkodām

 

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pasākums notiks angļu valodā, papildu mediju materiāli tiks nodrošināti latviešu valodā.

 

Lūdzam reģistrēties pasākumam līdz 25.04., rakstot uz e-pastu kristiana.kelase@vilands.lv vai zvanot pa tel. +371 26715522. Iespējams pieteikties arī individuālajām intervijām.

 

Kristiāna Kelase

Vīlands Associates Projektu vadītāja

26715522

kristiana.kelase@vilands.lv